Infoisinfo Nederland

Rob Timmers Hoveniersbedrijf Best
Tuin in Best

Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 06-5346274?

Adres

Stanserstraat 22. P.C. 5684ZR, Best, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Rob Timmers Hoveniersbedrijf Best

Landschap in Best, Bestrating in Best, Hoveniersbedrijf in Best, Hovenier in Best

ROB TIMMERS | HOVENIERS.
Het bedrijf staat ervoor om de passie voor de tuin, bestratingen, potten, losse vormen of strakke vormen te delen met u. Met veel kennis van planten, klein of groot, houtwerk en bouwkundige werken in de tuin ben ik de aangewezen persoon voor uw tuin. Als eigenaar van het bedrijf werk ik met grote passie in de tuinen. Rob Timmers zorgt dat uw tuin er na een onderhouds-beurt altijd netjes bij ligt.
*Tuin aanleg: Na een ontwerp kan ik ook uw tuin volledig aanleggen. Hierbij zal ik u dan op de hoogte brengen van de laatste tuintrends, en u alle in en outs laten zien van de mogelijkheden van uw tuin. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend een gesprek met mij aanvragen. Het gevoel van de frisse buitenlucht, en het maken van excentrieke tuinen geeft mij het voldane gevoel.
*Tuin ontwerp: Hiermee zal ik voor u een ontwerp maken voor uw tuin op maat en uniek alleen voor u. Met uw wensen en eisen aan de tuin ga ik aan de slag achter de tekentafel tot het ontwerp daar is dat precies aan uw wensen voldoet.
*Tuin advies: Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat u zou willen en waar u advies bij wil. Hierbij zal ik u dan volledig op de hoogte brengen wat wel en wat niet aan te raden valt.
*Tuin onderhoud: Als u tevreden bent over uw tuin, dan moet u dat natuurlijk wel blijven. Dit gaat van bestratingen, tot houtwerken, bouwkundige werken tot natuurlijk het opfleuren van uw tuin met rijkelijk bloeiende planten. Met deze passie voor de tuinen is het eindbeeld altijd optimaal!.
Rob Timmers Hoveniersbedrijf is een nieuwe, jonge en frisse onderneming in uw regio. Daarom is het verstandig minimaal 1x keer per jaar de tuin een goede snoeibeurt te geven en de bodem te bevorderen met meststoffen. Al bij al het eind resultaat geeft altijd de wouw factor!.
Tuin advies | Tuin ontwerp | Tuin aanleg | Tuin onderhoud.
Interesse? Neem dan contact op.
Lees verder...

Sociale netwerken

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Rob Timmers Hoveniersbedrijf Best (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe